Великден ни спасява

Великден ни спасява! Иде краят на тежките дни.

Иде краят на тежките дни. Планетите наредени фатално до 15 април.

Ако се чудите защо през последните седмици и месеци нищо не ви върви, че буксувате на едно място или че сте се изпокарали с роднините и приятелите, знайте, че за всичко това е виновен Марс.

От 24 януари тази година Марс обърна своя ход назад. Неговото ретрограндно движение ще продължи до 15 април, когато всички ще си отдъхнем и ще се почувстваме по-спокойни. Според астролозите ретрограндният Марс е причина хората да се карат, а делата да се спъват.
Ако живеем с усещането, че някой или нещо непрекъснато ни „диша“ във врата, значи трябва да издигнем по-здрави стени, за да се предпазим от нечие натрапване или влияние. Това е време, през което е добре да обърнем внимание повече на себе си и вътрешния си свят, отколкото на околния. Ако имате проблеми със собствения си гняв, е добре да опитаме конструктивно да го канализираме, вместо да го изливаме безрезултатно върху околните навън.
До 15-ти април ще се чувстваме отпаднали, апатични, раздразнителни, ще сме склонни към контузии. Не е добре през този период да започвате нещо ново, било то бизнес или работа. Не правете ремонти, не боравете с остри предмети. Периодът не е добър и за началото на нови връзки. Изчакайте светлия Великден, за да предприемете важни стъпки в живота.


0 Коментара
Коментирай

(required)