Кой е вашият цвят в облеклото

Цветът на дрехите е по-важен дори от тяхната кройка.

Кой е вашият цвят в облеклото


Различните нюанси и десени могат да ви направят по-красива от холивудска звезда, ако са съобразени с натурата ви, но и могат да скрият всичките ви предимства. Затова е важно да избирате внимателно.
С помощта на модни експерти ще научите кое е подходящо за вашия тип фигура, кожа и коса. Разбира се, знайте, че всяко правило има изключения и разчитайте в голяма степен и на собствения си вкус и светоусещане.
Тук ви даваме някои основни насоки за това кой цвят на кого подхожда.

ЧЕРВЕНО
Червеният цвят подхожда най-вече на тъмнокоси жени със светла кожа. Червената рокля е предизвикателна и във вариант дневна, както и вечерна. Комбинира се добре с черни или бели аксесоари, обувки и чанта.
Червена шапка стои кокетно на бяла или черна рокля.
СИНЬО
Светлосиньо и тъмносиньо-това са цветовете основно на блондинките. Комбинират се рядко с оранжево или черно. Внимавайте обаче, ако имате излишни килограми, защото може да ги подчертаят. Същото важи и за несъвършенства по кожата.
ЖЪЛТО
Жълтият цвят отива на брюнетките с по-тъмна кожа. Загорялото тяло изглежда прекрасно в жълта рокля. Комбинира се добре с черно или тъмносиньо. Помнете-ако сте бледа-никога не носете жълто като основен цвят.
Дори да звучи екстравагантно днес, в епохата на рококо модерна е била комбинацията на златисто с бяло. Тези цветове са подходящи за всяка брюнетка.
ЗЕЛЕНО
Много дами се притесняват да се обличат в зелено, но това е неоснователно. Този цвят е свеж и впечатляващ. Зеленото подхожда най-вече на момичета с червени коси или на златистите блондинки. Съчетава се добре със светло зелено, много актуална е и комбинацията със синьо, а също кафяво или черно.
КАФЯВО
Кафяво-бежовата гама, смес от различни нюанси, е подходяща за почти всички жени. Освежава се добре с черни или оранжеви аксесоари, а за по-смелите-зелени, червени или дори сини.
БЯЛО И СИВО
Белият цвят е много добър за жените със светла кожа, но е напълно неподходящ за бледи жени. Съчетава се идеално с почти всички цветове-червено, синьо, зелено, оранжево, черно.
Сивото е подходящо за почти всички, но е важно да се избере правилната му гама. Задължително е да се комбинира с ярки аксесоари, за да придаде жизненост и стил.
За практичните дами наличието на сив костюм в гардероба е повече от желателно-подходящ е и за ежедневието, и за по-специални случаи, комбиниран с подходящ аксесоар.

в.Уикенд


0 Коментара
Коментирай

(required)