Експресно отслабване за 20 дни

Експресно отслабване за 20 дни

Истинска мания е завладяла Холивуд по нова диета, измислена от никому неизвестна асистент-режисьорка.

Тя я препоръчала на млада актриса с незначителна роля в последното продължение на „Карибски пирати“. Режимът имал светкавичен ефект и така диетата се превърнала в абсолютен хит.

Предлагаме ви и вие да опитате тази изключително ефективна рецепта за вталяване, която се основава на разделно хранене. Освен че с нея се свалят килограми, ще постигнете и пречистване на организма. В никакъв случай не прилагайте този хранителен режим, ако сте боледували наскоро или спортувате активно. При пълния цикъл на диетата от 3 седмици се свалят между 5 и 9 килограма. Проведете курса две поредни седмици, след това починете една седмица. През това време избягвайте тлъстите меса и сладко, солено и шоколад. Не яжте вафли, соленки и подобни пакетирани храни. Хапнете плод, ако ви се яде сладко, или зеленчуци, ако ви се яде солено. Можете да си позволите няколко солени или обикновени бисквити. През седмицата почивка внимавайте всяко от менютата ви-закуска, обед и вечеря, да не надвишава 500 калории. След едната седмица почивка изпълнете диетата за още 7 дни. Пийте най-малко по 2 литра вода на ден. Ето и какво може да хапвате.

Понеделник:
Всички плодове, които ви се приискат, с изключение на банан.

Вторник:
Всички зеленчуци, които ви се приискат-подправяйте със соев сос, оцет или горчица.

Сряда:
Всички плодове и зеленчуци, които ви се приискат, с изключение на банан.

Четвъртък:
5 банана с 3 чаши прясно нискомаслено мляко. Разпределете по една чаша мляко на закуска, обяд и вечеря. Можете да пиете плодово мляко, но не трябва да съдържа захар, а заместител. Ако не обичате прясно мляко, може да го заместите с айрян. Изяжте три банана на обяд и по един за закуска и за вечеря.

Петък:
80-120 г. телешко, пилешко месо или рибени филета на скара с пресни зеленчуци.

Събота:
80-120 г. говежди /телешки шницел/ пържоли с пресни зеленчуци.

Неделя:
80-120 г. говежди /телешки шницел/ пържоли с пресни зеленчуци.

в.Всеки ден


0 Коментара
Коментирай

(required)