Обяви за Last Minite самолетни почивки в Анталия

Можем да почиваме като бял човек с Last Minite оферти в Анталия

Оказва се, че можем да почиваме по празниците като бял човек!
Last Minite оферти през май в Анталия – за около 300 лева!!!

Топ оферти, 7 дни със самолет в Анталия от 233 лева – Аква Тур

Last Minute – Antalya – tourist.bg

LAST MINUTE OFFERS АНТАЛИЯ – tourist.bg

Анталия е основан през 159 г. пр. Хр. от царя на Пергам Атал II. През 133 г. пр. Хр. е бил завладян от римляните, и става зимна резиденция на император Адриан.
Анталия е живописен град, заобиколен от високи планини, Средиземно море, притежаващ красив плаж. Районът на града е изпълнен с множество археологически и исторически обекти. Градът е един от важните центрове на така наречената Турска ривиера.
Туризмът е основно перо в икономиката на града и региона. Международното летище на курортния град е една от портите на Турция за развитие на международния туризъм. В града са изградени множество тематични хотели, пресъздаващи мотиви от Русия, Италия, Египет, Гърция и други.


Един коментар


  1.  

    Вече има толкова много оферти до която й да е дестинация и точка по света, че първото трябва да седнем и да помислим къде искаме да отидем колко пари разполагаме за да може да се ориентираме по бързо когато седнем пред компютъра.Много благодаря и се радвам че ще има самолетни билети до Анталия, през месец април с ми приятели плануваме да идем до там , но не с рейс или кола, а със самолет,това ще ми бъде първото качване и дано всичко е на ред.Хареса ми това в Анталия, че хем има море, хем има и доста високи планини и можеме да съчетаем и двете едновременно.

Коментирай

(required)