Сок от ряпа топи камъни в бъбреците

Сок от ряпа топи камъни в бъбреците

При бъбречни кризи е недопустимо да се лекувате сами. Забравете за процедури като горещи бани и прием на обезболяващи. Защото подобни пристъпи понякога възникват и при други заболявания на органи в коремната кухина.

При бъбречна криза непременно извикайте лекар. Той ще ви предпише лечение, което трябва да премахне камъните и да ликвидира свързаните с тях възпалителни процеси. В тежките случаи се стига и до операция.
Народната медицина също е полезна при заболявания на бъбреците. Предлагаме ви няколко ефикасни рецепти:
1. Смесете половин килограм зелен магданоз и един лимон, смелете ги на машинката за месо и добавете 200 г. мед. Изяждайте по една супена лъжица 3 пъти на ден преди ядене. Курсът на лечение – по два месеца пролет и есен. Задължително се подложете на ултразвуково изследване, за да видите как върви лечението. Ако е правилно, през първата година камъните ще се раздробят, а през втората – ще излязат от организма ви;
2. Друга ефикасна смес за изхвърляне на камъни от бъбреците – 30 мл. зехтин и една супена лъжица лимонов сок. Пийте по 2-3 супени лъжици преди ядене по три пъти на ден;
3. Много полезен е тиквеният сок – пийте по половин чаша по три пъти на ден. А също и сок от ряпа – пийте две седмици по една супена лъжица три пъти на ден. При необходимост повторете лечебния курс след 2-3 седмици.
в.Всеки ден
снимка:интернет


0 Коментара
Коментирай

(required)