Модни тенденции при банските костюми

Как да изберем бански костюм

Как да изберем бански костюм

Лятото е тук и пред всички дами на дневен ред е въпросът какъв бански да изберат. Дори да нямате пари за море, все някъде ще ви се наложи да облечете плажния костюм-на вилата, на градския басейн или дори на балкона, за да съберете малко слънчеви лъчи. Затова се запознайте с тенденциите при банските за сезона и с правилата за избора им според формата на тялото ви.

Тази година модата в банските се отличава с изключителен дизайн и пищни аксесоари. Наблюдаваме бански в богата палитра от цветове, мотиви и материи.
Целите бански костюми, както винаги, са актуални. Тази година те са изрязани доста високо, като разкриват точно колкото трябва от крака около бедрото. Колани, дипли и сладки щампи добавят към летния ви външен вид визията на модерна дама.
Бикините с ниска талия /стринг/ са по-актуални от долнищата тип „прашка“ или тип „боксерки“. Горнищата без или със една презрамка са по-модерни от класическите модели с две презрамки.
Еднораменните цели бански костюми са абсолютен хит и в тази посока асиметричните модели също държат стабилни позиции.
Ретро моделите от 80-те, които бяха хит миналото лято, все още са много модерни, като често се комбинират с винаги актуалните животински принтове.
Особено внимание дизайнерите отделят на декорациите-блестящи камъчета, катарами, ресни, ципове. За да сте ултрамодерни, комбинирайте банския с много бижута. За предпочитане дървени или пластмасови.
Не забравяйте, че банският трябва да ви бъде преди всичко удобен и да гарантира, че се чувствате комфортно, независимо от факта, че разголвате тялото си. За да сте ослепителни, изберете плажен костюм, който не само отговаря на последната дума в модата, но и на вашия характер и фигура.

Ако сте с малък бюст или не много надарена, най-доброто горнище за вас са триъгълниците. За по-голям бюст е идеално и горнището с презрамка, която минава през врата.
Жената, която иска да привлече внимание към краката си и да ги направи по-дълги и стройни, трябва да носи бански с високо изрязано долнище. Внимавайте обаче с хоризонталните и вертикалните линии. Както при дрехите хоризонталното райе оптически разширява фигурата, при банските важи същото правило. Ако не искате да изглеждате по-ниска и широка, не носете бански с хоризонтални райета.
Като правило по-тъмните, наситени цветове оптически стесняват и издължават фигурата. Ако сте по-пълна, сложете горнище тип папионка. Така ще отклоните погледа от талията и долнището. Ако добавите и подходящи бикини с ниска талия, ефектът ще е много добър.
Ако имате фигура с по-едър ханш, тънка талия и по-малка в сравнение с ханша гръдна обиколка, значи имате крушовидна форма на тялото. За да изместите фокуса от бедрата си, изберете бански, който да привлича вниманието на окото в горната част на тялото.
Например бикини с изрязана тъмна долна част и по-ярко и привличащо окото горнище. Точки, чертички и дребни фигурки са идеална щампа за сутиена.


0 Коментара
Коментирай

(required)