Къде на Коледа и Нова година

С наближаване на коледните и новогодишни празници, духът на Коледа ни завладява. Коледа е един от най-светлите християнски празници – сплотява семейството и прави хората по-добри. Празниците – именни дни, рожденни дни, Коледа, Нова година, Великден и други, са тези, които събират близките хора заедно. Можем да си подарим незабравимо преживяване, пътувайки до някоя екзотична дестинация. Екскурзия в празничните дни до близките Гърция и Турция би струвала дори по-малко от богата коледна трапеза.

Изгодни оферти с ранни записвания за екзотична почивка по Коледа и Нова година ни привличат с примамливи цени. Нова година в чужбина или екскурзия за Коледа мечтае да си подари всеки човек – подарете си я и Вие.

Коледа в Прага

Коледа в Прага

Коледа във Виена

Коледа във Виена

Коледа в Гърция

Коледа в Гърция

Коледа в Турция

Коледа в Турция

 


Един коментар


  1.  

    Напълно съм съгласна, че можем да си подарим незабравимо преживяване, пътувайки до някоя екзотична дестинация, има толкова красиви места по света, които си струва да видим на живо. Екскурзия в празничните дни до близките Гърция и Турция би струвала дори по-малко от богата коледна трапеза, ако направим сметка,но дори и повече да е, все пак ще бъдем на едно по ново и интересно място.Снимките са чудесни.Миналата година бях в Прага, и това е един от любимите ми Европейски града до този момент, няма как да го сбъркаш.Но ме учуди това, че и там има страшно много българи,които работят и имат собствен бизнес.

Коментирай

(required)