Климатици – нов модел от висок клас

Климатици – нов модел

Климатици – нов модел от висок клас

Новият подово стенен инверторен климатик Daikin Nexura ще бъде достъпен за Български потребители от края на месец месец Април. Климатици Daikin Nextura са с термопомпена система за отопление и охлаждане със стилно бяло и енергийно ефективно вътрешно тяло – преден панел, който загрява като при конвенционален радиатор и тихо пренася допълнителен топъл въздух в стаята за максимален комфорт. Независимо дали ще отоплява през студените зимни месеци или ще охлажда в горещите летни дни, NEXURA осигурява целогодишен комфорт с натискането на един бутон. Под елегантната външност на климатици Daikin NEXURA са събрани най-съвременните технологии. Освен че предлага отопление, охлаждане и пречистване на въздуха, съчетава изключителна енергийна ефективност.

Климатиците NEXURA използват възобновяем източник на енергия: въздух. Това го прави по-енергийно ефективен от изкопаеми горива за отопление. Чрез намаляване на емисиите на CO2, Daikin термопомпи допринася за опазване на околната среда.

Инверторните технологии също спомагат – да се използват само на количеството енергия, необходима за отопление или охлаждане на една стая. Освен предоставянето на по-стабилни температури, тази технология може да доведе до спестяване на енергия до 30% в сравнение с традиционните системи, като по този начин значително се намаляват разходите за електроенергия.


0 Коментара
Коментирай

(required)