Гримът на Есен 2011

Гримът на есен 2011

Искате да сте актуални не само по отношение на модните тенденции, но и на тези в грима? Чудите се на коя точно част от лицето да акцентирате при прехода от лекия летен макиаж към по-смелите тонове на есента?

Ето какви ще бъдат предпочитанията на професионалните гримьори през следващите няколко месеца:

Ефект „Без грим“
Най-голямата трудност тук е да направите така, че крайният резултат да подчертава естествената красота на лицето ви. Всичко, от което се нуждаете, за да го постигнете, е фон дьо тен, подхождащ идеално на тена ви, светлобежови сенки и червило и туш за мигли.

Съблазнителни устни
Точно обратен на ефекта „без грим“ е този, предизвикван от нанасянето на червило с дързък цвят. Можете да изберете както класическото яркочервено, така и тъмнопурпурно, виненочервено и дори оранжево. Използвайте четка за по-прецизно нанасяне по ръба на устните и не прекалявайте с останалата част от грима. Достатъчно е да сложите малко туш на миглите и молив на веждите си.

Опушени очи
През последните години този тип грим неизменно запазва позицията си на един от фаворитите на професионалните гримьори. По отношение на цвета на сенките обаче черното и сивото през този сезон ще намират сериозна конкуренция в лицето на синьото, зеленото и лилавото с металически блясък. Те отиват изключително много на кафяви очи и е препоръчително да се съчетават със светлобежовото червило.

Златен поглед
Ако опушеният грим с металически блясък е прекалено тежък и ексцентричен за вас, можете да заложите на не по-малко впечатляващия златист вариант. Просто нанесете сенки в този цвят върху клепачите, а след това и златиста очна линия в основата на горните и долните мигли. Завършете с черен туш.

Руж
Руменината по бузите може да изглежда много приятна и естествена, ако знаете какъв точно цвят руж да си изберете и как да го нанесете. Препоръчително е да си вземете червеникаво-кафяв, а полагането да става с помощта на четка и по посока от горната част на бузите към скулите с кръгообразни движения. Имайте предвид, че ружът подчертава несъвършенствата по кожата, така че, ако имате такива, ги прикрийте, преди да го нанесете.

Розов гланц
Той придава на устните изключително женствено излъчване и се съчетава перфектно с тъмен грим в областта на очите. Имайте предвид обаче, че розовият гланц отива преди всичко на жени с по-светла кожа.

Изразителни вежди
Плътните изразителни вежди са ключът към привличащия внимание „очен“ грим. Подчертайте ги, като използвате молив, който е един тон по-тъмен от естествения им цвят.
в.Кауфланд


0 Коментара
Коментирай

(required)